• Kinderdagverblijf Miep & Lies: vertrouwde omgeving

    Locatie

  • Locatie

  • Locatie

  • Locatie

  • Locatie

  • Locatie

Vertrouwde omgeving

Het kinderdagverblijf Miep & Lies – minimiep is een particuliere opvanginstelling onder leiding van Lut Hegge. Miep & Lies – minimiep wil voor de kinderen een plek zijn waar ze zich thuis voelen en waar ze met plezier naar toe gaan. In een goede sfeer krijgt je kind de persoonlijke aandacht die hij verdient. Bij Miep en Lies – minimiep vindt je kind geborgenheid en een vertrouwde omgeving, als verlengde van de thuissituatie. Je kind is welkom tot de leeftijd van vier jaar.

Je kind krijgt de ruimte om zich op zijn eigen manier en tempo te ontwikkelen. De contacten met andere kinderen zijn daarbij heel belangrijk. Door het gevarieerde aanbod van activiteiten kan Miep en Lies – minimiep de ontwikkelingsbegeleiding afstemmen op de individuele behoefte van je kind.

Wij kijken alvast uit naar een prettige samenwerking met jullie als ouders en heten je kind van harte welkom!

Maaltijden

Het kinderdagverblijf zorgt voor eten, drinken, fruit en de tussendoortjes. De fles of het ontbijt heeft je kind thuis al gehad. ‘s Middags maken we voor elke leeftijdsgroep een verse, warme middagmaaltijd klaar.

De locatie en tuin met dierenweide

Het kinderdagverblijf ligt aan de rand van het centrum van Hamont en kan dagelijks maximaal 27 kinderen opvangen van nul tot vier jaar. De lokalen en uitrusting voldoen aan de vereisten en zijn aangepast aan het aantal en de leeftijd van de kinderen, alsook aan de nodige hygiëne en veiligheid.

Het kinderdagverblijf beschikt over een schitterende kindvriendelijke tuin met aangrenzend een dierenweide met kleine dieren. Doordat de dierenweide grenst aan de tuin is de drempel voor de kinderen laag om contact met hen te zoeken. Kinderen die het leuk vinden, mogen helpen de dieren te verzorgen.